אוכל דרוזי אירוח וסדנאות במטבח הביתי של סוהא
אוכל דרוזי אירוח וסדנאות במטבח הביתי של סוהא
ערך חשוב מאוד בתרבות הדרוזית "הכנסת אורח " ומתוך אמונה לאחד אנשים מכל הרמות, לאחד את החושים והנפש , בשילוב שמן זית אבו עפיף.
סוהא גדבאן מבשלת מתכונים שיש בהם נשמה ואהבה כנה , אהבה לאנשים, לשמן הזיית, עלי הגפן והתבלינים של אימא וחולמת לפתוח את הטעמים הדרוזים לכל עם ישראל, להכניס לזיכרון טעם של פעם טעם של עוד ועוד.
האירוח בחצר הבית בנוף המרהיב ואוויר הגליל הצלול.
המנות בשריות וצמחוניות מהמטבח הדרוזי- עלי גפן,ממולאים, מקלובה, מנקיש, מפלפלה ועוד.
ניתן לשלב סיור באיזור עם בעלי מורה הדרך לוטפי (אמל) גדבאן ולקבל חבילת סיור מושלמת בגרעין הכפר, בבית הבד (מרכז מבקרים לשמן זית),בנביא סבלאן ובסיום הסיור להגיע לארוחה מפנקת.
את האוכל סוהא מכינה במיוחד לכבוד האורחים באותו יום כדי לשמור על איכות וטריות גבוהה.
ההגעה בתיאום מראש,להזמנות : 050-6547638